• 01.05.2024 05:12

Пробив чергове дно: колишній гендир “Зорі” закликав Україну скласти зброю

Скандальний функціонер не приховує прихильність до агресора.

Колишній генеральний директор “Зорі” Сергій Рафаїлов резонансно висловився про війну в Україні, особливо не приховуючи свої проросійські погляди.

“Просто дістали. Де ви були, коли 8 років Донбас обстрілювали кожен день? Коли вбивали старих, жінок та дітей? Я протягом 6 років щомісяця їздив Макіївкою, і бачив? хто і звідки стріляв. Двічі потрапляв під жорстокі обстріли. Всім розповідав про це, але ви мовчки опускали очі. Не писали, не обурювались. Ну так, там же “сепари”, “ватники” – на вашу думку, вони не люди.

Або другий варіант: стріляють в себе самі. Вбито більше 10 тисяч людей. Ваш принцип життя: моя хата з краю. Війна – це огидно, війна – це страшно. І ось вона прийшла у ваш дім. І ви згадали про свій другий принцип: а нам за що…

Ще мені, офіцеру радянської армії, смішно і боляче бачити та читати, коли ветерани воєнних ансамблів пісні та танців, воєнних духових оркестрів, спортрот та будбатів взяли в рук зброю і збираються боротися з контрактниками-десантниками. Подумайте, людина з автоматом чи хто зберігає автомат вдома, не є цивільною особою. Прошу всіх, кого знаю і поважаю, не піддавайте себе і своїх близьких небезпеці”, – написав Рафаїлов у своєму Facebook.

1
3 коментар до “Пробив чергове дно: колишній гендир “Зорі” закликав Україну скласти зброю”
  1. Скотина тільки і робила, що лідерів у дубль відправляв !!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*