• 16.05.2024 22:32

Збірна Польщі відмовилась грати проти росіян

26 Лют 2022, 13:06

Національна команда Польщі не буде грати в стикових матчах до ЧС-2022 з країною, що розв’язала війну в Україні.

Президент Польського футбольного союзу Чезаре Кулеша заявив, що національна збірна Польщі відмовляється грати проти росіян.

“Досить слів, час діяти. Збірна Польщі не буде грати зі збірною Росії в стикових матчах. Це єдине правильне рішення. Ми ведемо переговори з федераціями Швеції та Чехії, щоб подати ФІФА спільну позицію”, — написав Кулеша у твітері.

Про свою позицію заявив капітан збірної Польщі Роберт Лєвандовскі:

“Усе прекрасне в спорті суперечить тому, що приносить війна. Для всіх людей, які цінують свободу та мир, це час солідарності з жертвами військової агресії проти України.

Як капітан збірної, я поговорю з товаришами по команді з приводу матчу проти Росії, щоб сформувати спільну позицію в цьому питанні і якнайшвидше презентувати її президенту Польської футбольної асоціації”, – сказав Лєвандовскі.

Також він додав: “Я не уявляю, щоб грати зі збірною Росії в ситуації, коли в Україні триває збройна агресія. Російські футболісти та вболівальники за це не несуть відповідальності, але ми не можемо робити вигляд, що нічого не відбувається”.

Нагадаємо, матч між Польщею та росіянами заплановано на 24 березня. Раніше УЄФА вирішив перенести всі міжнародні матчі за участю російських команд на нейтральні поля.

4,5
Один коментар до “Збірна Польщі відмовилась грати проти росіян”
  1. Весь світ бачить правду,Полякам-Велике дякую!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*