• 07.05.2024 02:24

Міжнародна федерація хокею не визнає Суперлігу

13 Січ 2022, 20:53 ,

IIHF не визнає новостворений хокейний чеміонат України.

Федерація хокею України заявила, що Міжнародна федерація хокею із шайбою (IIHF) не визнає «Хокейну Суперлігу України» – турнір, який створили наприкінці листопада минулого року на тлі скандалів

Представники ФХУ зустрілися з керівником IIHF Люком Тардіфом. Зокрема, обговорювали «Хокейну Суперлігу». Як зазначає ФХУ, Тардіф заявив, що «для IIHF “Суперліги” не існує».

«IIHF створили понад 115 років тому і точно ще років 100 проіснує. Ми функціонуємо завдяки тому, що найбільші ліги ㅡ НХЛ, КХЛ, європейські ліги та інші ㅡ здійснюють свою діяльність, визнаючи єдині правила IIHF. Одне з них — ґрунтовне правило: забезпечувати участь гравців у національних збірних. Хто не розуміє цього правила, не має що робити в хокеї», ㅡ цитує слова Тардіфа ФХУ.

За його словами, існування двох ліг в Україні неможливе, але обидві сторони мають піти назустріч одна одній.

Натомість власник хокейного клубу «Донбас» Борис Колесніков заявив, що «для “Суперліги” не існує ФХУ». «Якщо ви, клоуни, не перестанете маніпулювати та вихоплювати окремі фрази, я повністю опублікую зміст тригодинної розмови з Люком Тардіфом. Клуби “Суперліги”, до речі, відмовилися ще позавчора від зустрічі у ФХУ, бо не хочуть бачити та чути цих покидьків.

Також Колесников наголосив, що “Донбас” має індивідуальну угод з Лігою чемпіонів, до якого ФХУ не має жодного ставлення.

4
Один коментар до “Міжнародна федерація хокею не визнає Суперлігу”
  1. Колесников вже давно мав бути за ґратами,або в ростові !!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*