• 20.09.2024 01:36

Андрій ТЛУМАК: “Наші юристи вже працюють із документами УЄФА”

Знаємо, що УЄФА та ФІФА проводять розслідування, оскільки мають певні моменти з “Карпатами” Смалійчука, Димінського та Коломойського. Навіть не розслідування, а вивчають питання, які ми “Карпати”.

Так, до клубу надходили документи від УЄФА. Із ними вже працюють наші юристи. І яке б рішення не ухвалило УЄФА та ФІФА – воно не вплине на розвиток нашого клубу. Нас не те щоб переплутали з “Карпатами” Смалійчука, просто є назва та герб.

Загрози жодної немає. На сьогодні в нас є заявка, ми й надалі заявлятимемо гравців. Як я вже казав, клуб направив до ФІФА та УЄФА документи, де зазначено, що ми не маємо жодного відношення до “Карпат” Смалійчука. Цією справою займаються юристи. Також знаю, що УАФ тримає руку на пульсі в цьому питанні. Тобто ми доводимо спільно з УАФ.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що УЄФА збирається заборонити трансферну діяльність львівським “Карпатам”, вважаючи їх правонаступником однойменної команди, яка виступала минулого сезону.

Однак спортивний директор “зелено-білих” Степан Юрчишин спростував цю інформацію. Головний тренер клубу ж підтвердив її.

5
2 коментар до “Андрій ТЛУМАК: “Наші юристи вже працюють із документами УЄФА””
  1. Треба працювати,над цим питанням,бо буде біда!!!

    1

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*