• 18.05.2024 13:33

Відомо, хто з біатлоністок візьме участь в Олімпійських іграх-2022.

Головний тренер жіночої збірної України Урош Велепец назвав трьох біатлоністок, які точно візьмуть участь у зимових Олімпійських іграх у Пекіні, які відбудуться в лютому 2022-го року. Квитки до Китаю вже заброньовані на Юлію Джиму, Дарію Блашко та Олену Білосюк (Підгрушну).

Словенський фахівець вважає, що вони вже цього сезону показують хороший рівень. Саме ці дівчата бігли елітну гонку з масовим стартом у французькому Ансі 19-го грудня. Хоча поки що українки жодного разу не наблизилися до п’єдесталу етапів Кубка світу.

Загалом на Олімпійських іграх Україна має право заявляти на перегони по п’ять біатлоністок. Таким чином, ще кілька спортсменок претендують на решту двох місць у збірній. Серед них – Валентина Семеренко та Катерина Бех, які непогано себе показали на Кубку IBU і тепер поїдуть на збір команди до словенської Поклюки.

Найімовірніше, пропустять наступний етап ЧС у німецькому Оберхофі Анастасія Меркушина та Ірина Петренко (Варвінець). Їхнє повернення можливе на 6-й етап Кубка світу: його прийматиме німецький Рупольдинг.

5
2 коментар до “Хто поїде у Пекін?”
  1. Поки,що успіхами не пахне,а Урод Вилупок,загнав нашу збірну в глибоку яму,в якій вона,ще не була з років незалежності !!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*