• 13.05.2024 16:41

Тарік ЧАУДРІ: “Маріуполь” відкритий до співпраці з “Динамо”

21 Гру 2021, 20:28 ,

Президент “Маріуполя” розповів, що клуб готовий співпрацювати з “динамівцями”.

На жаль, “Маріуполь” часто критикують за велику кількість орендованих у “Шахтаря” гравців. Але з такою критикою я абсолютно не згоден! По-перше, що поганого в тому, що ми даємо молодим талановитим футболістам заграти на найвищому рівні?

Чи було б краще, якби Мампасі, Очеретько, В’юнник чи Удод варилися в молодіжному футболі, рівень якого вже переросли? Подивіться на Кащука чи Топалова. Рік тому їх критикували, а зараз, після того, як вони набили шишки, вони перетворилися на лідерів нашої команди.

Ви запитаєте чому молодь саме із “Шахтаря”? Все просто. Не секрет, що практично всі талановиті хлопці грають в академіях “Шахтаря” та “Динамо”. Це факт. Із керівництвом “гірників” у нас склалися тісні дружні стосунки. Але наш клуб відкритий і для співпраці із “Динамо”. Якщо кияни захочуть віддати нам в оренду свого гравця і наш головний тренер скаже, що цей гравець нам потрібен – чому б і ні?

“Маріуполь” може стати плацдармом для перспективних хлопців, які хочуть досягти чогось у футболі. Подивіться самі. Відразу три гравці (Корнієнко, Бондаренко та Сікан), які в нас грали, виступали в цьому сезоні за “гірників” у Лізі чемпіонів. Піхальонок та Ігнатенко є лідерами “Дніпра-1”, Зубков на провідних ролях в угорському чемпіонаті, Биков виступає у Болгарії. Шапаренко – ключовий гравець київського “Динамо” та збірної України. Упевнений, якби в їхній кар’єрі не було “Маріуполя”, вони б цього не досягли.

5
Один коментар до “Тарік ЧАУДРІ: “Маріуполь” відкритий до співпраці з “Динамо””

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*