• 18.05.2024 21:06

“Арена Львів”: Садовий за 10 років жодним чином не допоміг у розвитку стадіону”

27 Лис 2021, 18:00 ,

Представники стадіону “Арена Львів” відповіли меру міста Андрію Садовому.

Нещодавно голова ЛМР Андрій Садовий заявив, що стадіон “Арена Львів” перебуває в аварійному становищі, звинувативши в цьому менеджмент. Учора, 26-го листопада, представники дали відповідь на свїй сторінці у фейсбуці.

Варто зазначити, що з моменту відкриття стадіону, (жовтень 2010-го), на підприємстві змінилося 10 директорів, проте єдиний, хто залишився у своєму кріслі – це сам мер. Відтак, після того як 2014-го року зі стадіону поїхав «Шахтар» на підприємстві почалися кризові часи. У 2019-2020 роках ситуація із Covid-19 взагалі зупинила діяльність підприємства. За всі ці роки кожний директор стадіону робив все можливе і не можливе, аби «Арена» функціонувала. Вирішували питання із газо- та електро-постачанням, знаходили альтернативні рішення опалення, надійних партнерів, здійснювали поточні ремонти власними силами.

Керівництво стадіону зі свого боку заявило, що Садовий за 10 років функціонування “Арени Львів”, не допомагав їй жодним чином.

Міський голова Андрій Садовий жодним чином не допоміг у розвитку “Арени” за всі 10 років. Ні фінансово, ні політично. Хоча стадіон функціонує для львів’ян! Жителі міста його люблять і залюбки приходять сюди на матчі, концерти й інші заходи, але власними ніжками. Кричущим питанням кожного року залишається транспортне сполучення до стадіону. Щодня до стадіону “Арена Львів” своїм ходом добираються понад 100 жителів Львова, а за рік сюди приїздять понад 500 тис осіб.

Джерело – сторінка “Арени Львів” у фейсбук.

5
2 коментар до ““Арена Львів”: Садовий за 10 років жодним чином не допоміг у розвитку стадіону””
  1. Взяточник-лизун андрійцьо вміє лизати любій владі . Дорвався до корита і буде триматися руками ,ногами .

    1
  2. Стадіон державний,чому місто повинно витрачати на нього гроші???

    1

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*