• 20.05.2024 05:15

Відомий суперник збірної України у стикових матчах

Відбулось жеребкування плей-офф відбору до Чемпіонату світу в Катарі.

Сьогодні, 26-го листопада, у Цюриху провели жеребкування стикових матчів у європейській зоні відбору до чемпіонату світу 2022-го року.

Національна збірна України дізналась своїх суперників. На етапі півфіналу підопічні Олександра Петракова зіграють проти збірної Шотландії. Якщо “синьо-жовті” пройдуть до фінального етапу плей-офф, то суперником буде переможець пари Вельс-Австрія.

Відзначимо, що проти шотландців збірна України зіграє на виїзді.

Щодо суперника, то Шотландія посіла 2-ге місце (23 очки: 7 перемог, 2 нічиї й 1 поразка) в групі F, яку очолила збірна Данії. Також суперниками шотландців у груповому етапі були: Ізраїль, Австрія, Фарерські. острови та Молдова.

Збірна Вельсу посіла 2-ге місце (15 очок: 4 перемоги, 3 нічиї та 1 поразка) в групі Е, яку очолила збірна БЕльгії. Інші суперники в групфі – Чехія, Естонія та Білорусь.

Щодо автрійців, які як і Вельс є потенційними суперниками “синьо-жовтих” у разі виходу у фінал стиків, то ця команда пройшла в раунд плей-офф через перемогу в своєму дивізіоні Ліги Націй. Як можна побачити вище, Австрія була в одній групі відобру до ЧС із шотландцями й посіла 4 місце (16 очків: 5 перемог, 1 нічия й 4 поразки)

5
4 коментар до “Відомий суперник збірної України у стикових матчах”
  1. Бог любить нашу збірну,все йде до Катару, і це зовсім не заслуга Петракова,а попереднього фізрука!!!

    0
  2. І Шотландію , і Уельс , і Австрію можна і треба перемагати .

    1

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*