• 21.05.2024 21:33

Зінченко покидає збірну України

Наставниця національної жіночої збірної України з футболу Наталія Зінченко завершує роботу на посаді головної тренерки «синьо-жовтих. Про це повідомив президент Української асоціації футболу Андрій Павелко на своїй сторінці у фейсбуку.

Наталія Зінченко стала 1-ою жінкою, яка керувала національною жіночої збірної України. У 1-му ж сезоні збірна України під її керівництвом, вперше за 7 років, зайняла 2-ге місце у групі та вийшла до стадії плей-оф чемпіонату Європи 2022-го року, поступившись у боротьбі за вихід у фінальний раунд збірній Північній Ірландії.
Із листопада 2018-го року до листопада 2021-го року на чолі з Наталією Зінчекно жіноча збірна України провела 28 матчів, у яких здобула 14 перемог, зіграла тричі нічиї і зазнала поразок в 11-ти матчах, загальна різниця забитих та пропущених голів – 50:55.
За 3 роки роботи наставниця надала можливість проявити себе у збірній 19-ом новачкам, з яких 16 футболісток встигли дебютувати у її складі:

5
4 коментар до “Зінченко покидає збірну України”
  1. По грі команда прибавляє . Зінченко зробила всю чорнову роботу і тут Павєлка зметикував , що треба зробити бабло і пропіаритися : міняє тренера (під приводом , що тільки під його ,,суперкерівництвом” , тільки завдяки його ,,екстраталанту” вдалося підписати найкращого тренера – це мега подарок від Павєлка Україні до 30річчя Незалежності !). Суперфінт від Павєлка .

    1

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*