• 29.09.2024 02:33

“Динамо” вдруге за тиждень здолало “Маріуполь”

30 Жов 2021, 15:54 ,

“Динамівці” здобувають виїзну перемогу завдяку дублю Сидорчука та голу Шапаренка.

Київське “Динамо”, яке в цю середу здолало “Маріуполь” в 1/8 фіналу Кубка України, вдруге за тиждень зустрілось проти “азовців”, але вже в рамках 13-го туру УПЛ. І цього разу зноаву переміг київський клуб.

На початку матчу здивували “маріупольці”, які й відкрили рахунок. На 4-ій хвилині 11-метровий реалізував Мишньов.

“Динамівці” досить швидко відповіли голом – на 6-ій відзначився Сидорчук. А на 30-ій хвилині вивів киян уперед Шапаренко, записавши до свого активу окрім асисту ще й гол. Подвоїли перевагу гості в 2-му таймі. На 68-ій капітан “Динамо” Сергій Сидорчук оформив перший в кар’єрі дубль. Як і в кубковому поєдинку, “Маріуполь” забив наприкінці матчу, зберігши інтригу на кілька хвилин – у компенсований час відзначився Клименко.

2:3 – “динамівці” продовжують перемагати в чемпіонаті. Підопічні Остапа Маркевича надалі перебувають на останньому місці турнірної таблиці. Якщо “Динамо” виграло в 11-ти матчах УПЛ, то “Маріуполь” стільки ж поєдинків програв.

5
4 коментар до ““Динамо” вдруге за тиждень здолало “Маріуполь””
  1. Динамівці на суперрозслабоні чуть не догралися . Останні хвилини матчу : Буя виходить один на один , перекидає воротаря , мяч проходить метрів 5 від воріт , а справа біля Буя був відкритий Циганков .
    Відповідь азовців – перехват і гол . Атака , кутовий : прибігає воротар ,,Маріуполя” – динамівці відбиваються , починається контра і зразу-свисток : гра закінчилася .

    1
  2. Молоді пацани ,,Маріуполя” відвантажують чемпіонам України 2 мячі і стараються звести матч до нічиєї . У киян починається паніка . Свисток . FINITA LA COMEDIA !

    1

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*