• 02.05.2024 01:55

Ферстапена та Гемілтона розділила лише одна секунда

24 Жов 2021, 23:56 ,

Нідерландець у напруженій боротьбі здобув перемогу і збільшив відрив у чемпіонаті.

Гемілтон розпочинав з другої позиції, але краще стартував і попри намагання Ферстапена перекрити траєкторію все ж вийшов у лідери. Макс не відставав, їхав позаду за британцем, але до атак не вдавався. Навіщо обганяти на трасі, якщо це можна зробити на піт-стопі.

Макс заїхав на першу зупинку значно раніше Льюїса, на нових шинах був значно швидшим, тож Гемілтон після свого піт-стопу виїхав у шести секундах позаду Ферстапена. Семиразовий чемпіон світу поступово скорочував відставання. Коли воно дійщло до 3-х секунд, Ферстапен заїхав на свій другий піт-стоп. У “Мерседесі” вирішили протримати Льюїса на трасі якомога довше – на 8 кіл. Він виїхав позаду в 9-и секундах, але на свіжішій ґумі скорочував по секунді на колі. Таким темпом він мав наздогнати Ферстапена за 6-7 кіл до фінішу. Але Макс додав, і Гем наздогнав його тільки на останньому колі. Проте Ферстапен пілотував бездоганно і фінішував першим. Третім на фініші був Серхіо Перес.

Таким чином відрив у чемпіонаті між Ферстапеном та Гемілтоном збільшився до 12 очок. Наступний ґран-прі відбудеться у Мексиці через два тижні.

5
4 коментар до “Ферстапена та Гемілтона розділила лише одна секунда”
  1. Шалена боротьба,дивно що,обійшлось без аварії на заключному колі !!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*