• 28.04.2024 18:04

Павелко прокоментував вигуки ультрас “Карпат” на свою адресу

13 Жов 2021, 19:19 ,

Він відзначив, що навпаки почув теплу підтримку від фанатів.

Президент УАФ Андрій Павелко прокоментував ситуацію з образливими вигуками ультрас “Карпат” на його адресу під час матчу другої ліги із “Любомиром” (2:0).

“Чи зачепили мене вигуки ультрас? Я навпаки почув теплу підтримку. Сьогодні вже спілкувалися з ультрас – дуже дружимо з ними персонально, з уболівальниками, але є кілька речей, які стосувалися стадіону “Україна”. Я буду наполягати, що його потрібно реконструювати. Ми завжди можемо прикривати очі на його сьогоднішній стан, але коли вже вболівальники шашлики смажили – це факт того, що ми повинні об’єднатися, щоб цей стадіон заробив.

Почув від Матківського, від губернатора Львівської області, що всі разом, а головне – Садовий – все зроблять для того, щоб легендарний стадіон “Україна” був реконструйований. Зараз завдяки жорсткій позиції ми звернули увагу на стадіон. Всі почали спілкуватися, і вболівальники відчувають мерзенну образу за те, що “Україна”… Не тільки цей стадіон – “Метеор” (в Дніпрі – прим.) Також був позбавлений статусу для УПЛ. Я виріс в 500 метрах від нього, в дитинстві він для мене був найголовнішим. Але зараз “Метеор” і “Україна” не відповідають стандартам”, розповів Павелко у інтерв’ю “Профутбол Digital“.

5
7 коментар до “Павелко прокоментував вигуки ультрас “Карпат” на свою адресу”
  1. Йому плюй в зажрану шайбу , а він скаже , то манна небесна !

    0
    1. …сьогодні вже спілкувалися з ультрас…
      (Хто бачив відео ???

      0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*