• 28.04.2024 12:06

Шкуріна можуть забрати в білоруську армію?

12 Жов 2021, 14:55 ,

22-річний форвард поки не може повернутися на батьківщину.

Агент нападника “Динамо” Іллі Шкуріна Валерій Ісаєв в інтерв’ю порталу Tribuna розповів, чому його клієнтові не варто їхати в рідну Білорусь.

“Була історія дворічної давності, коли в Іллі почалися проблеми з молодіжною збірною. У клуб прийшов виклик до молодіжної збірної Білорусі, але Ілля відмовився їхати. Він дізнався, що знаходиться в розширеному списку національної збірної, і теж відмовився грати за неї. Ніяких рухів з боку органів не було. Він призовник, а в Білорусі за указом президента всі футболісти молодіжної та національної збірної звільнені від служби в армії. Тому після відмови грати за збірну його викреслили з цього списку.

Потім в ЦСКА приходили повістки для Шкуріна зі смішними формулюваннями і погрозами на адресу керівників армійського клубу в рамках законодавства. Але законодавство Білорусі ніяк не поширюється на інші країни. Коротко кажучи, білоруські військові служби намагалися зробити так, щоб Ілля прийшов за повісткою до військкомату свого рідного міста.

Йому не можна повертатися до Білорусі. Юридично можна повернутися, але ніхто не знає, що може статися. Але ймовірність піти в армію велика. Однак це останній пункт, за яким він побоїться повернутися в рідну країну зараз. Тиск на сім’ю? Ні, його немає і не було. Тільки повістки з військкомату, які приносять в дивній формі”, – розповів агент Шкуріна.

5
2 коментар до “Шкуріна можуть забрати в білоруську армію?”
  1. Бацька залишився в срср і думає , що зловив Бога за бороду , а може закінчити як Мусоліні , Чаушеску і Каддафі .

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*