• 28.04.2024 08:32

Шості серед восьми

Жіноча збірна України з пляжного футболу взяла участь у суперфіналі євроліги-2021 у португальському Фігейра-да-Фоші і посіла 6-те місце.

Для виступу на турнірі головний тренер нашої команди Роман Пачев викликав 11-ох футболісток.
Склад жіночої збірної України з пляжного футболу
Воротарки: Анастасія Терех («Мрія-2006»), Сніжана Воловенко («Domino’s Pizza»)
Гравчині на майданчику: Таїсія Бабенко, Мирослава Випасняк, Анастасія Кліпаченко, Юлія Костюк, Юлія Дехтяр, Марія Тихонова, Ірина Дубицька, Альона Кирильчук (усі – «Мрія-2006»), Маріанна Крамна («Domino’s Pizza»)
У груповому раунді збірній України у групі 2 протистояли команди РФС, Іспанії та Нідерландів. У 1-му поєдинку «синьо-жовті» поступилися РФС (2:4), у 2-му – Іспанії (2:7), натомість у 3-му здолали Нідерланди (7:5). У підсумку наші дівчата посіли 3-тє місце у групі.
У матчі за 5-те місце підопічним Романа Пачева протистояв господар змагань – збірна Португалії. 1-ші 2 періоди пройшли в запеклій боротьбі без забитих м’ячів. На початку 3-ої 12-хвилинки українки відкрили рахунок зусиллями Костюк. Однак суперниці змогли не лише відігратися, але й вирвати перемогу завдяки дублю Марейрос. Отже, 1:2 – і збірна України посідає 6-те місце у суперфіналі євроліги-2021.

5
2 коментар до “Шості серед восьми”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*