• 12.05.2024 21:45

Ультрас “Кривбасу” проти тренера з псевдо-республіки

14 Вер 2021, 12:02

Вболівальники команди висунули керівництву клубу ультиматум.

Як повідомляє Depo.ua, ультрас “Кривбасу” виступили зі зверненням до керівництва клубу щодо одного з тренерів команди U-19 Станіслава Дьяченко, вимагаючи його звільнити після появи чемпіонаті так званої “ДНР”.

“Хочемо нагадати, що завжди відкрито заявляти про свою патріотичну позицію. Бачити в рядах червоно-білої сім’ї пристосуванця який боровся за медалі, співав гімн, отримував гроші і просто активно існував в псевдореспубліці, в той час як наші товариші гинули за звільнення українського Донецька, ми не маємо наміру.

Вимагаємо якомога швидше прибрати цього персонажа з клубу, припинити сором, який відбувається зараз. Сподіваємося, що наші позиції також є відповідними в цьому питанні! “, – йдеться в тексті заяви на сторінці ультрас у фейсбуці.

Нагадаємо, що Дьяченко був призначений тренером молодіжного “Кривбасу” 9-го вересня. До цього 36-річний фахівець виступав у якості футболіста на позиції захисника за “Волинь”, “Полісся”, “Олімпік”. Після завершення кар’єри працював тренером академії “Шахтаря”.

0
4 коментар до “Ультрас “Кривбасу” проти тренера з псевдо-республіки”
  1. Не просто звільнити, а прив’язати на стадіоні щоб кожен міг плюнути в морду!

    2
  2. Ні гордості,ні сорому в тих підарів не має!!! Гнати нечисть з України!!!

    0
  3. Сєпарам і ватнікам не місце в Українському футболі!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*