• 17.05.2024 11:30

Кого викликали на спаринг?

Головна тренерка жіночої збірної України з футболу Наталія Зінченко оприлюднила список гравчинь національної команди, викликаних на навчально-тренувальний збір для підготовки до міжнародного товариського матчу зі збірною Туреччини.

Поєдинок відбудеться в рамках підготовки збірної України до старту у новому кваліфікаційному етапі чемпіонату світу 2023-го року.

Протистояння між збірними України та Туреччини відбудеться 21-го вересня у Києві, на місцевому стадіоні НТК ім. В.Баннікова. Матч розпочнеться о 19:00. Вхід вільний.

Головна команда країни, до складу якої увійдуть 22 футболістки, збереться 13-го вересня в Києві. Згідно з медичним протоколом, на всіх представників збірної команди очікує обов’язкове тестування на COVID-19.

На відміну від календаря збірної України, наші гості вже встигнуть дебютувати у єврокваліфікації мундіалю-2023. 16-го вересня Туреччина зіграє свій 1-ий матч – проти збірної Португалії.

Склад національної жіночої збірної України

Воротарки: Ірина Саніна («Колос» Ковалівка), Дарина Бондарчук («Житлобуд-2» Харків)

Захисниці: Любов Шматко, Анна Петрик, Ольга Басанська (усі – «Житлобуд-1» Харків), Катерина Корсун, Натія Панцулая, Ірина Подольська (усі – «Житлобуд-2» Харків), Дар’я Кравець («Фіорентина» Італія).

Півзахисниці: Надія Хаванська, Юлія Шевчук, Дар’я Апанащенко, Ірина Кочнєва, Ольга Бойченко (усі — «Житлобуд-1» Харків), Тетяна Китаєва, Яна Калініна, Вероніка Андрухів, Яна Малахова (усі — «Житлобуд-2» Харків), Таміла Хімич («Спліт» Хорватія).

Нападниці: Надія Куніна («Лінчепінг» Швеція), Ольга Овдійчук («Житлобуд-1» Харків), Роксолана Кравчук («Житлобуд-2» Харків)

Нагадаємо, що за результатами жеребкування відбору до Кубку Світу 2023 синьо-жовтим випало зіграти проти команд Іспанії, Шотландії, Угорщини та Фарерських островів у рамках групи В.

Відбірковий цикл для українок стартує у жовтні 2021 року, і цього року команді належить зіграти чотири матчі. 21-го та 26-го жовтня “синьо-жовті” проведуть 2 домашні поєдинки зі збірними Фарерів та Іспанії. Завершуватиме ігровий рік збірна України 2-ма виїзними матчами зі збірними Шотландії (26-го листопада) та Угорщини (30-го листопада). Продовжать свої виступи українки вже у квітні 2022-го року.

0
2 коментар до “Кого викликали на спаринг?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*