• 17.05.2024 17:42

Українки – у груповому раунді Ліги чемпіонів

Харківський “Житлобуд-1” здобув перемогу над “Аполоном” з Лімасолу і в матчі-відповіді 2-го раунду відбору жіночої Ліги чемпіонів з футболу та вийшов у груповий етап турніру.

У Лімасолі українки перемогли з рахунком 2:1, тож на ОСК «Металіст» мали підтвердити здобуту перевагу. З голами підопічні Валентини Котик не забарилися й уже до 20-ї хвилини вели в два м’ячі. Спершу Бойченко замкнула простріл з правого флангу, а згодом Овдійчук завдала точного удару головою.

У другому таймі «Житлобуд-1» збільшив власну перевагу – Овдійчук оформила дубль. Після цього кіпріотки потрапили у поперечину, а пізніше все ж відіграли один м’яч унаслідок автоголу Алексанян. Потім українки могли забивати, проте не скористалися моментами, суперниці ж іще раз поцілили у каркас. Однак у підсумку матч завершився із рахунком 3:1.

Тож «Житлобуд-1» за сумою двох поєдинків пробився до першого в історії жіночої Ліги чемпіонів групового раунду. Жеребкування цієї стадії відбудеться 13-го вересня.

Жіноча Ліга чемпіонів-2021/2022. Шлях чемпіонів. 2-ий раунд. Матч-відповідь

«Житлобуд-1» (Україна) – «Аполон» (Кіпр) – 3:1

Голи: Бойченко, 15; Овдійчук, 20, 62 – Алексанян, 66, автогол

«Житлобуд-1»: Яман, Алексанян, Апанащенко, Шматко, Петрик (А.Вороніна, 86), Хаванська, Бойченко (Г.Вороніна, 68), Кочнєва, Садикоґлу (Спасоєвіч, 81), Шевчук, Овдійчук

«Аполон»: Болдуїн, Абрамо, Віско (Іоану, 46), Лестер, Рікс, Локауд, Гаґман (Анок’є, 77), Сіґфусдотір (Панайоту, 68), Ґмірова, Фреда (Кіносіду, 90+3), Спентсмарк (Ґеорґіу, 90+3)

Попередження: Кочнєва, 47; Петрик, 60 – Фреда, 78

Арбітр: П. Худа (Словаччина)

Перший матч – 2:1

0
4 коментар до “Українки – у груповому раунді Ліги чемпіонів”
  1. Молодці! Наша футбольна гордість. При тому стані жіночого футболу!!!

    1

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*