• 15.05.2024 09:02

Скандал! Матч Бразилія – Аргентина недограли

6 Вер 2021, 1:58

Південноамериканське класіко перервали вже на 5-ій хвилині.

Бразильська поліція та представники міграційної служби вирішили прямо на стадіоні затримати гравців (Ромеро, Ло Чельсо, Емільяно Буендію та Емільяно Мартінеса), які в’їхали в країну з порушенням карантинних норм.

Всі, хто прибуває до Бразилії з Великої Британії, повинні пройти 14-денний карантин. Футболісти АПЛ нібито збрехали співробітникам іміграційної служби, повідомивши, що не відвідували Велику Британію останнім часом. Тому їх хотіли депортувати з країни. Матч перервали і так і не відновили.

Після КОНМЕБОЛ оприлюднив офіційну заяву, в якій зокрема йдеться про таке: “За рішенням арбітра матч відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року між збірними Бразилії та Аргентини, організований ФІФА, призупинено. Суддя і комісар матчу представлять звіт в дисциплінарний комітет ФІФА, який і визначить подальші кроки. Ці процедури повністю відповідають чинним правилам. Відбіркові матчі чемпіонату світу – змагання ФІФА. Всі рішення щодо організації і розвитку турніру перебувають у виключній компетенції ФІФА”.

5
5 коментар до “Скандал! Матч Бразилія – Аргентина недограли”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*