• 18.05.2024 22:35

Вернидуб повторив унікальний рекорд Реброва

26 Сер 2021, 17:40 ,

Тираспольський “Шериф”, який тренує українець, уперше вийшов до Ліги чемпіонів.

55-річний тренер став 2-м українцем, який вивів іноземну команду до групового етапу Ліги чемпіонів. Першим, кому вдалось це досягнення, – Сергій Ребров. Саме він вивів угорський “Ференцварош”до ЛЧ минулого сезону.

Раніше українські тренери виходили в груповий етап ЛЧ лише з вітчизняними командами. Це Валерій Лобановський, той-таки Сергій Ребров, Йожеф Сабо, Олексій Михайличенко, Анатолій Дем’яненко (усі – “Динамо”) та Віктор Прокопенко (“Шахтар”).

Додамо, що Юрій Вернидуб поділився власними емоціями від виходу в груповий етап ЛЧ, а також розповів, з якими командами хотів би зіграти в турнірі:

“Сьогодні я дуже щаслива людина. Напевно, найщасливіша. Я приходив в цю команду з однією мрією – зіграти в Лізі чемпіонів. Моя мрія збулася. Це робота команди – всіх хлопців, які були як сім’я, одним цілим. Ми пройшли нелегкий шлях з першого кваліфікаційного раунду. Я пишаюся хлопцями. Ми провели 8 матчів. Здобули 6 перемог і 2 рази зіграли внічию, забили 14 голів і пропустили всього 2. Це говорить багато про що.

Було б цікаво зіграти з найсильнішими командами з топ-5 ліг. До нас в Тирасполь можуть приїхати футболісти, яких ми ніколи навіть не бачили наживо. Хотілося б зіграти проти них і порівняти наші сили”, – сказав Вернидуб.

0
4 коментар до “Вернидуб повторив унікальний рекорд Реброва”
  1. Вернидуб молодчинка, що вперше вивів Молодовський клуб в Лігу Чемпіонів

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*