• 06.05.2024 21:51

Старікова проривається до півфіналу

7 Сер 2021, 12:43

Неймовірні заїзди від Олени сьогодні.

Українка у спринті в 1/9 фіналу поступилась олімпійській чемпіонці Токіо нідерландці Шанне Браспенінкс. Старікова приїхала на фініш на 45 тисячних пізніше суперниці.

Українка мала можливість пройти далі, для цього потрібно було перемагати у втішному заїзді. Її суперниці – олімпійська чемпіонка у командному спринті китаянка Тяньші Жонґ і срібна призерка у кейрині австралійка Елес Ендрюз, яку Старікова перемогла в 1/16 фіналу, але та пройшла далі завдяки перемозі у втішному заїзді. Але в такій компанії українка не загубилась і фінішувала першою, випередивши австралійку на 7 тисячних.

Суперницею Старікової у чвертьфіналі стала Лея Фрідріх з Німеччини, яка у кваліфікації показала найкращий час. У першому заїзді Олена випередила її на одну(!) тисячну. У другому німкеня взяла реванш. Все вирішував третій заїзд, у якому перемогла Олена. Тож завтра вона змагатиметься у півфіналі проти Вай Лі з Гонкогу. Початок о 4:18.

До речі Шанне Браспенінкс, яка перемогла Старікову в 1/8 фіналу, у чвертьфіналі програла німкені Еммі Гінце і вилетіла зі змагань.

0
Один коментар до “Старікова проривається до півфіналу”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*