• 03.05.2024 02:28

В одній з паралельних реальностей восьминіг Пауль ще живий. Але після тріумфального чемпіонату світу 2010-го року, він відмовився робити передбачення за їжу, а розпочав робити ставки у букмекерських конторах. Заробив багато грошей, та й запанів. І тут вдача відвернулася від нього – не міг вже вгадати нічого. А звик жити на широку ногу, чи то пак щупальце. Тоді Пауль організував злочинне угруповування, яке займалося ставками та продажем-купівлею матчів.

Дотягнулись щупальця того спрута й до України. Але в тій паралельній реальності очільники українського футболу були чесними та порядними людьми. “Не будемо займатись махінаціями!”, – рвали на собі вони вишиту сорочку. “Ну-ну, Баранку нагну”, – подумав собі на це восьминіг Пауль і заслав до України своїх агентів Баранку та Лучі.

Ті відразу ж взяли під свій контроль суддів і почалося свавілля: вигадані пенальті, незараховані голи. От бачать вони, наприклад, що Гельзін поставив ставку “Олімпік” заб’є у матчі з “Шахтарем”, і дають вказівку гол не зараховувати. А в тій паралельній реальності і президент “Олімпіка” був чесним та порядним, і навіть не матюкався, тільки “Трясця їхній матері” промовив, та й то тихенько, щоб журналісти не чули. Але не змирився, передивився кілька разів фільм з комісаром Катані і пішов Гельзін війною на італійських приблуд… “Чим все завершилось?”, – спитаєти ви. Нічим, тобто застрелили його. Бо мафія – непереможна. Навіть в паралельній реальності.

5
Один коментар до “Банда восьминога”
  1. А лисий фантомас хотів поставити порядних українських арбітріа на коліна,але замахався і в Італію змахався.

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*