• 14.05.2024 01:22

Гемілтон – переможець. Ферстапен – фаворит

29 Бер 2021, 1:31 ,

Перший етап сезону Формули-1 завершився традиційно. Але…

Ґран-прі Бахрейну продемонструвало, що цього сезону домінування “Мерседесу” вже не буде. У підсумку Льюїсу Гемілтону все ж вдалось здобути перемогу, але це завдяки помилкам суперникам, власній вдалій тактиці, а не перевазі у швидкості, як було минулого року.

На всіх вільних практиках і у кваліфікації Ферстапен був швидшим за “срібні стріли”, причому відчутно. У кваліфікації його перевага склала майже чотири десятих. Втім, під час перегонів Макс не вдавалось відірватись від Льюїса, а тактика пізнішого піт-стопу цього разу спрацювала проти “Ред Була”. Гемілтон вийшов в лідери, а пройти семиразового чемпіона світу апріорі непросто, навіть якщо в тебе свіжіші шини. Ферстапену це все ж вдалося, але при цьому він виїхав за межі траси, що заборонено правилами – тож Макс повернув лідерство Гемілтону.

У підсумку Льюїс все ж фінішував першим, але на відміну від попередніх сезонів, ця звитяга далася непросто, Сам Гемілтон сказав після гонки, що це одна з найскладніших перемог в його житті. І судячи з усього, далі легше не буде. Якщо Гем хоче здобути восьмий чемпіонський титул, доведеться викладатись на всі 100. Воно й добре, на нас очікує цікавий сезон…

Анекдот в тему

0
2 коментар до “Гемілтон – переможець. Ферстапен – фаворит”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*