• 10.05.2024 09:26

У Харкові – війна двох “Металістів”

20 Лип 2021, 22:57 ,

Протистояння між клубами набуває нових обертів.

Виконавчий директор “Металіста-1925” Андрій Нєдєлін повідомив, що в роздягальні на стадіоні “Металіст” демонтували написи клубу “Металіст-1925” та встановили логотип відродженого “Металіста”. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук:

«Пост болю або єб***тим немає спокою. Все, що потрібно знати про “відродження” футболу в Харкові.

Сьогодні у рамках “приватно-міського партнерства”, під крики: “Слава КПРС”, відродили домашню роздягальню “Металіста-1925” на ОСК “Металіст”, де цієї весни, за тиждень до старту чемпіонату провели капітальний ремонт обох роздягалень і виконали брендинг нашої домашньої роздягальні в клубних кольорах.

Однак ніщо не завадило сьогодні запопадливим “реконструкторам” без докорів сумління демонтувати цю обробку, причому ніхто навіть не поцікавився думкою клубу, не проговорив механізм компенсації за завдану шкоду. Просто взяли, знищили, показавши зайвий раз, що ви, “Металіст-1925”, тут ніхто і звати вас ніяк.

Хочеться відзначити, що “Металіст-1925” має чинний договір з ОСК “Металіст” до кінця сезону 2022/23. При цьому, поступившись одним з приміщень роздягалень на користь “Металіста” – якраз те саме, яке вони хотіли використовувати в якості домашнього.

Судячи з фото, доступним в коментарях, думаю, знову варто очікувати переїзд грози авторитетів українського футболу в приміщення “відродженої” роздягальні. Цей пост висловлює особисту думку автора і жодним чином не пов’язаний із займаною ним посадою».

0
2 коментар до “У Харкові – війна двох “Металістів””
  1. А що ви хотіли???Ярославський взявся,а інакші там ніхто!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*