• 20.09.2024 03:50

Англія вийшла у фінал Євро

8 Лип 2021, 0:49

Підопічні Ґарета Саутґейта поборються з Італією за звання чемпіона Європи.

Збірна Англія обіграла Данію і вийшла у фінал Євро. Хоча, матч розпочинався для “трьох левів” невдало. На 30-ій хвилині Дамсґор розкішно пробив зі штрафного удару і відкрив рахунок в зустрічі.

Англійці вперше на цьому Євро опинилися в ролі команди, що доганяє, але не розгубилися. Завдяки автоголу К’єра вони ще до перерви відновили паритет. Після цього команди в основний час не забивали, тож гра перейшла в екстратайм.

У додатковому часі фортуна усміхнулася збірній Англії. Стерлінґ заробив пенальті, яке взявся виконувати Кейн. Англійський нападник з позначки схибив, однак вдало зіграв на добиванні. Як наслідок, цей гол став переможним і вивів команду в фінал – 2:1.

Голи: К’єр, автогол, 39; Кейн, 104 – Дамсґор, 30

0
3 коментар до “Англія вийшла у фінал Євро”
  1. Пам’ятаєте,не зарахований гол Девіча,на Євро 12,а тепер пенальті в додатковий час … Для букмекерів цікавіший фінал з Італією,ніж з Данією,тому так!!! Англія ” чемпіон” Євро!!!

    0
  2. Англія грала добре і в більшості моментів краще, Данія гідно протистояла, даваля відсіч, небезпечно контратакувала і забила красивий гол з штрафтого. Пенальті дуже сумнівний

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*