• 20.09.2024 11:51

Австрія гратиме на нічию

21 Чер 2021, 0:11

Що б там не казали гравці та тренери.

Нічия у грі з Україною на 99,99 відсотків гарантуватиме збірній Австрії вихід у плей-оф. Збірна Швейцарії, яка фінішувала третьою у групі А має гіршу різницю. Швидше за все у групі B третя команда здобуде три очки, а якщо чотири – то з гіршею різницею або з меншою кількістью забитих голів, ніж в Австрії. Варіант, щоб Росія виграла у Данії, а Фінляндія у Бельгії виглядає просто фантастичним. Лише в такому разі третя команда з цієї групи матиме більше очок, ніж Австрія (у разі нічиєї з Україною).
В інших групах теж майлоймовірний варіант, щоб команда, яка посяде третє місце, мала 4 очки з позитивною різницею, а лише така команда може обійти Австрію при визначенні чотирьох найкращих третіх збірних.
Тож перемагати для Австрії зовсім необов’язково. Тим більше, що з третього місця вона може вийти на переможця групи E – навіть якщо це буде Іспанія, наразі такий суперник виглядає привабливіше в 1/8 фіналу, ніж збірна Італії.
Звичайно, австрійці не проти перемогти, але основне – ризикувати вони не будуть. Особливо це стосуватиметься останніх хвилин зустрічі. Можна не сумніватися, що за нічийного результату фінального штурму від Австрії не буде.
Як не парадоксально, для України перемога значить більше, ніж для Австрії. В разі блідої нічиєї з Австрією і потім вильоту від Італії – враження у вболвальників будуть теж блідими. Наразі у нас позитивні емоції від одного тайму з Північною Македонією і від невеличкого відрізку матчу з Нідерландами. Для загального позитивного враження від Євро цього замало. Тож гра з Австрією у цьому плані визначальна. Якщо вона нам сподобається, то й поразка у плей-оф від одного з фаворитів чемпіонату не буде трагедією.

5
Один коментар до “Австрія гратиме на нічию”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*