• 23.10.2024 05:33

«Вони реально крадуть». Циганик різко звинуватив «Карпати»

Відомому медійнику не подобаються трансферні методи львів’ян.

Журналіст Ігор Циганик слідом за іншими колегами звинуватив «Карпати» у крадіжці футболістів:

Чому «Карпати» звинувачують в крадіжці футболістів Калюжного та Стецькова? Тому що вони це роблять. Коли клубом керують агенти, то в них іншого розуміння того, як будувати цю систему, немає. Спочатку вони крадуть у менших, у слабших, а коли крадуть в них, то вони починають кричати: «В нас крадуть футболістів». Вони реально їх крадуть.

Замість того, щоб солідно прийти, заплатити гроші і домовитися з клубом, вони намагаються підбивати футболістів на певні неправильні дії, чим порушують статут ФІФА та УЄФА. Лише за півроку до закінчення контракту можна вести перемовини. Але в нашому футболі так є. Агенти управляють клубом. От коли воно так є – вони так і живуть. Ми так ніколи не побудуємо систему.

Тоді не ображайтеся, що «Динамо», «Шахтар» чи інші багатші клуби крадуть у вас футболістів. Тоді не треба ображатися, що тренер пішов від тебе у багатший клуб і не подавайте на нього в міжнародні судові інстанції, якщо ви робите таке саме з іншими футболістами. Тобто зараз вам можна, а комусь – ні. Воно так є. Так негарно. Я вважаю це неправильним. «Карпати» повинні бути солідними, – сказав Циганик.

Раніше Циганик розкритикував інший львівський клуб – «Рух».

0
Один коментар до “«Вони реально крадуть». Циганик різко звинуватив «Карпати»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*