• 06.10.2024 09:34

Хто може купити першочергово? «Рух» почав продаж квитків на гру з «Карпатами»

2 Жов 2024, 12:55 ,

Квитки на львівське дербі вже в продажу.

«Рух» оголосив про початок продажу квитків на матч 10-го туру чемпіонату України з «Карпатами».

У клубі відзначили, що у звʼязку з обмеженою кількістю місць та чітким дотриманням протоколів безпеки на стадіоні на час воєнного стану, а також враховуючи високий попит довкола поєдинку, повідомляємо: першочергове право на придбання перепусток на матч «Рух» – «Карпати» отримали найактивніші уболівальники «жовто-чорних».

Хочемо нагадати, що нашим клубом з початку сезону 2024/2025 впроваджена система купівлі квитків Priority Access. Це доволі поширена практика у провідних клубах Європи, створена з метою забезпечення комфортних умов своїм найпалкішим уболівальникам, які беруть активну участь у житті улюбленого клубу.

Зручність цієї системи вже встигли оцінити наші віддані шанувальники, які отримали спеціальне сповіщення про старт реалізації квитків на поєдинок «Рух» – «Карпати», і таким чином одними з перших отримали унікальну можливість придбати перепустки на матч 10 туру УПЛ, який відбудеться 21-го жовтня, о 18.00 на «Арені Львів», – зазначає «Рух».

Повідомляється, що пріоритетне право купівлі квитків отримали:

– власники RUH CARD – клубної системи лояльності;

– постійні відвідувачі домашніх матчів та клубних заходів;

– уболівальники, які підтримують клуб, купуючи офіційну атрибутику у клубному фан-шопі;

– вболівальники, зареєстровані в базі даних клубу.

Після завершення пріоритетного періоду купівлі квитків, продаж буде відкрито для решти уболівальників, у випадку наявності вільних місць згідно безпекових умов.

0
Один коментар до “Хто може купити першочергово? «Рух» почав продаж квитків на гру з «Карпатами»”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*