• 20.09.2024 12:56

Шапаренка та Судакова порівняли з Лемпардом і Джерардом

Хавбеків збірної України порівняли з англійськими легендами.

Коментатор Віктор Вацко висловився щодо виступів Георгія Судакова та Миколи Шапаренка у складі збірної України, порівнявши їх з легендами збірної Англії.

У нас тільки в центрі поля, якщо Сергія Палкіна та Ігоря Суркіса послухати, 450 мільйонів євро грало. Інша справа – як вони грали. Знаєте, коли вперше Ребров почав ставити одночасно у збірній на поле Шапаренка та Судакова, мені здавалося, вони можуть гармонійно взаємодіяти, я був дуже натхнений. Але з плином часу мені ось це поєднання Судакова та Шапаренка у центрі поля дуже нагадує історію в збірній Англії, коли там свого часу поруч намагалися втиснути двох абсолютно блискучих та супертопових футболістів, футболістів світового рівня – Френка Лемпарда та Стівена Джерарда.

Кожен із них окремо – фантастичний у своєму клубі. Лемпс – у «Челсі», Стіві Джі – в «Ліверпулі», але в збірній, коли разом на футбольному полі, то кожен дивовижним чином втрачав свій клубний блиск і найголовніше – свою клубну ефективність. Ось така в мене аналогія виникає, коли я дивлюся на взаємодію Шапаренка та Судакова, зокрема в матчі проти Албанії. Кожен – не у своїй тарілці, – сказав Вацко.

Раніше про гравців збірної України жорстко висловився Йожеф Сабо.

0
Один коментар до “Шапаренка та Судакова порівняли з Лемпардом і Джерардом”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*