• 20.09.2024 01:28

Трагічно загинув зірковий хокеїст НХЛ

30 Сер 2024, 16:02 , ,

31-річний хокеїст пішов з життя.

Форвард команди НХЛ «Коламбус» Джоні Ґодро та його брат трагічно загинули.

Про смерть 31-річного нападника та його брата «Коламбус» повідомив у своїх соцмережах. Їх збила машина під час прогулянки велосипедами, повідомляє «ESPN» з посиланням на поліцію штату Нью-Джерсі.

«Коламбус» шокований і спустошений цією неймовірною трагедією. Джонні був не тільки великим хокеїстом, а й люблячим чоловіком, батьком, сином, братом та другом, що навіть важливіше. Ми співчуємо його дружині Мередіт, його дітям Ноа та Джоні, його батькам, їх сім’ї та друзям у зв’язку з раптовою втратою Джоні та Метью. Джонні грав із величезною радістю, яку відчували всі, хто бачив його на льоду. Він привносив щиру любов до хокею всюди, де виступав: від Бостонського коледжу до Калгарі, збірної США та Коламбуса.

Джоні Хокей захоплював уболівальників так, як міг тільки він. Вплив, який він вплинув на нашу організацію та вид спорту, був глибоким, але він тьмяніє в порівнянні з тим незабутнім враженням, яке він справляв на всіх, хто його знав. Джоні прийняв нашу спільноту, коли приїхав сюди два роки тому, і «Коламбус» прийняв його з розкритими обіймами. Ми жахливо сумуватимемо за ним і зробимо все, що в наших силах, щоб підтримати його сім’ю та один одного в цій трагедії. Ми просимо молитися за сім’ю Ґодро і поважати їхнє приватне життя у хвилини скорботи, – сказано у повідомленні клубу.

Ґодро був чемпіоном світу серед молоді 2013-го року у складі збірної США, бронзовим призером ЧС-2018 та чемпіоном NCAA. Вибраний «Калґарі» у 4-му раунді драфту НХЛ-2011.

Джоні виступав у лізі за «Флеймз» та за «Коламбус». На його рахунку 743 (243+500) очки за 763 гри в регулярних чемпіонатах та 33 (11+22) бали за результативність у 42-х матчах плей-фф.

0
Один коментар до “Трагічно загинув зірковий хокеїст НХЛ”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*