• 20.09.2024 09:33

У «Карпат» буде новий капітан на кожну гру

Коуч львівської команди виступив з цікавою ініціативою.

Головний тренер львівських «Карпат» Владислав Лупашко детально розповів про своє незвичне рішення щодо вибору капітана команди. Пов’язка переходитиме до різних гравців:

Маю таку ідею, бо вважаю, що нинішнє покоління не є таким відповідальним, як минуле. І хочеться, щоб був капітан, на якого падає весь тиск: при спілкуванні з вболівальниками, перед президентом, тренером. Глобальна ідея – розподілити цю роль між всіма, щоб всі були футболістами залученими в процес, щоб вони розуміли, що вони впливають на результат так само як і будь-який член нашого колективу, – сказав Лупашко.

37-річний український фахівець розповів у чому полягає задум його рішення:

Ми хочемо показати кожному футболісту, що ми їм довіряємо і хочемо, щоб вони брали цю відповідальність на себе, показували справжній характер. Я вважаю, що так гуртуються колективи, в яких буде не один лідер, а декілька. А можливо, і всі учасники цього колективу будуть лідерами. Є філософія, є бачення, є декілька кандидатів на кожен матч. І я дивлюсь, хто добре виглядає в тренувальному процесі, хто бере тут на себе відповідальність, хто підказує, хто керує діями партнерів. Тобто все це є складова вибору капітана під час тижневого числу, – додав Лупашко.

Також Лупашко відповів, чи має вже кандидатів на капітанську пов’язку у грі з «Динамо».

Є два. Зараз дивлюся, придивляюся (сміється), – зазначив Лупашко.

Нагадаємо, що Лупашко перед стартом сезону змінив на посаді головного тренера 73-річного Мирона Маркевича.

0
Один коментар до “У «Карпат» буде новий капітан на кожну гру”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*