• 19.09.2024 19:55

Як збірній України вийти до плей-оф Олімпіади: всі розклади

Стали відомі всі розклади для нашої олімпійської команди.

27-го липня відбулися матчі 2-го туру групового раунду футбольного турніру Олімпіади-2024. Аргентина обіграла Ірак з рахунком 3:1, а Україна виявилася сильнішою за Марокко (2:1).

Наразі всі команди мають по 3 очки, тому розташування збірних в квартеті відбувається згідно додаткових показників.  Аргентина посідає 1-шу позицію, бо має найкращу різницю забитих – пропущених (+1). За цим компонентом Ірак розташовується на 4-му місці (-1).

Марокко та Україна мають абсолютно ідентичні показники за 1-ми 6-ма критеріями (кількість очок; різниця м’ячів; кількість забитих голів у всіх матчах; очки у матчах між відповідними командами; різниця м’ячів між відповідними командами; кількість голів, забитих між відповідними командами). Але Марокко наразі вище України за коефіцієнтом «чесної гри»: Марокко має показник (-8), в України він складає (-12).

  • Для того, аби гарантовано вийти у плей-офф, українській збірній потрібно в 3-му турі перемогти Аргентину. У випадку поразки від латиноамериканців – для «синьо-жовтих» гарантоване закінчення боротьби за медалі.
  • Якщо буде нічия, тоді українців влаштує лише нічия у матчі Марокко – Ірак з меншою кількістю голів, аніж буде у поєдинку Аргентина – Україна. Якщо Марокко заб’є Іраку більше, аніж Україна – Аргентині, то за двох нічиїх жовто-сині не вийдуть в плей-офф. Якщо нічиї будуть ідентичні, українці вийдуть у плей-оф, якщо Марокко у своєму матчі отримає на 5 штрафних санкцій більше, аніж Україна.
  • У разі поразки команда Руслана Ротаня, очевидно, до чвертьфіналу Олімпійських ігор-2024 не вийде.

Нагадаємо, що у заключному турі 30-го липня відбудуться матчі Аргентина – Україна та Ірак – Марокко.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*