• 19.09.2024 19:46

«Рух» не відпустив гравців до збірної U-23 раніше: Дедишин пояснив, чому

У львівському клубі відпустили своїх гравців трохи пізніше.

Генеральний директор «Руха» Ігор Дедишин відреагував на прохання Руслана Ротаня відпустити Ігоря Краснопіра та Олексія Сича раніше до табору олімпійської збірної України:

Федора ми відпустили практично вчасно, 9-10-го липня, Краснопір полетів сьогодні, 14-го числа. Сич їде до табору олімпійської збірної відразу після спарингу з «Лутоном», який відбудеться 16-го липня. Ми це узгодили з Ротанем, дійшли компромісу, ніяких проблем в нас немає.

Я особисто обговорював з Ротанем дати, він погодився. Я розумію, що Руслан Петрович хотів в ідеалі отримати всіх футболістів 9-го числа, але по кожному з них у «Руха» є аргументи. Гравці повинні пройти хоча б часткову підготовку з клубом.

У Федора була травма, він досі не тренується в загальній групі. Ми думали його долікувати, щоб вони полетіли разом з Краснопіром, але Ротань наполіг на тому, щоб ми його відправили раніше, тому що олімпійська збірна запросила реабілітолога Івана Поробію. Це реабілітолог серйозного рівня, Федор зараз під його наглядом і на контакті з лікарями «Руху».

Що стосується Краснопіра, то це найдорожчий трансфер в історії «Руху», ми на нього дуже розраховуємо в новому сезоні. Для нас і для нього було дуже важливо, щоб він пройшов повноцінну підготовку з нашою командою. Повноцінну, він, звичайно, не пройшов, але три тижні – це краще, ніж тиждень. Ми це пояснили Ротаню, він з розумінням поставився до ситуації.

Сича Ротань дуже добре знає, по ньому проблем точно не буде. Просто в нас є домовленості із закордонними клубами, що їхні скаути будуть переглядати Олексія у грі з «Лутоном». Вони попросили, щоб Сич зіграв у цьому матчі. Найголовніше, що ми по всіх цих питаннях знайшли компроміс із Ротанем та тренерським штабом олімпійської збірної. Проблем ніяких немає, – сказав Дедишин.

Раніше відомий журналіст Ігор Циганик розповів, які в нього стосунки зі засновником «Руху» Григорієм Козловським.

0
Один коментар до “«Рух» не відпустив гравців до збірної U-23 раніше: Дедишин пояснив, чому”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*