• 19.09.2024 19:41

У «Буковини» вже 11 нових гравців

Чернівецький клуб активно працює на трансферному ринку.

Наприкінці цього тижня «Буковина» оголосила про підписання одразу 11-ти нових футболістів. 1-ми літніми новачками чернівецької команди стали два гравці, котрі донедавна виступали за «Чорноморець» – півзахисники Богдан Бойчук і Данило Голуб. 28-річний Бойчук уклав контракт терміном на 1 рік з можливість продовження угоди ще на сезон, 20-річний Голуб – підписав договір на 3 роки з опцією пролонгації ще на 12 місяців.

До Чернівців також перебрався дует з «Епіцентра». Йдеться про півзахисника Юрія Глущука й форварда Максима Гірного. 1-ий уклав контракт за системою «1+1, 2-ий – за системою «2+1». Також склав «жовто-чорних» поповнили колишній захисник «Металіста» Андрій Бусько (угода на 1 рік з можливість продовження на стільки ж) та ексоборонець «Прикарпаття» Дмитро Шинкаренко (договір на 3 роки).

На цьому десант футболістів з інших команд першої ліги не закінчився. Крім того, «Буковина» уклала контракти з трьома колишніми футболістами «Кременя». Ростер чернівецької команди підсилили 23-річний лівий захисник Давронбек Азізов, 24-річний півзахисник Орест Панчишин та 21-річний центральний захисник Юрій Дудник. Азізов та Панчишин підписали угоди з чернівецьким клубом на 3 роки, Дудник – на 3 роки з можливістю продовження ще на один рік.

І навіть це ще не все. «Буковині» вдалося переманити до свого складу двох гравців, які виступали за команди української прем’єр-ліги. Зокрема, останніми станом на цей момент новачками колективу з Чернівців стали півзахисники Віталій Кольцов та Іван Тищенко, котрі донедавна грали за «Інгулець» та «ЛНЗ» відповідно. Якщо термін дії угоди Кольцова не повідомляють, то Тищенко поставив підпис під договором з клубом на 3 роки.

Отже, у Чернівцях збирається дійсно абсолютно нова команда. Під час літньої підготовки до сезону Валерію Кривенцову потрібно буде добряче попрацювати, аби колектив зігрався і зміг демонструвати хорошу гру. Якщо ж це вдасться, то вже тоді можна буде справді говорити про потенційне підвищення у класі та все інше.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*