• 19.09.2024 19:18

Маркевич може подати у відставку з «Карпат»?

Циганик вважає, що Мирон Богданович цілком може на це піти.

Журналіст Ігор Циганик висловив припущення, що якщо керівництво «Карпат» не виконає трансферні прохання Мирона Маркевича, то досвідчений головний тренер цілком може залишити клуб:

Я розчарований «Карпатами». Маючи такий запас, не можна було його розгубити і втратити 1-ше місце. Це психологічний удар. Я розумію Маркевича, який сказав, що їм потрібні зовсім інші футболісти. Наскільки я знаю, він поставив певні умови керівництву клубу, він написав список футболістів. І я вам хочу сказати, що знаючи принциповість Маркевича ще з 1998-го року, я не знаю, що може бути. Я не хочу зараз ставити певні ультиматуми, але я знаю Мирона Богдановича.

1998-го року після бронзового сезону, коли він побачив, що починають продавати гравців, він, маючи хороші умови і хороший контракт, будуючи абсолютною легендою Львова на той момент, він встав і пішов. Сам просто встав і пішов. 2002-го року, коли він був на 3-му місці, він так само встав і пішов, коли побачив, що є певні проблеми. Якщо ви думаєте, що ця людина буде триматися за місце – так не буде.  Я не знаю, як тут бути. Є питання. Але те, що Маркевич буде виявляти свою принциповість, – це я сам стовідсотково гарантую. Далі вже рішення за керівництвом, – сказав Циганик.

Раніше стало відомо, що «Карпати» підписали півзахисника «Чорноморця» Ореста Кузика.

5
Один коментар до “Маркевич може подати у відставку з «Карпат»?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*