• 20.09.2024 10:32

Не вийшли з групи: збірна України U-17 завершила виступи на Євро

Команда Юрія Мороза їде додому.

Сьогодні, 26 травня свій третій матч на чемпіонаті Європи провела юнацька збірна України U-17 (футболісти не старші 2007 року народження). Про це повідомляє офіційний сайт Української асоціації футболу.

На жаль, після двох поразок, від Сербії (0:1) та Чехії (1:3), підопічні Юрія Мороза втратили шанси вийти з групи до чвертьфіналу, тому в матчі з господарями, які також поки що не здобули очок, ішлося лише про престиж.

Гра в Ларнаці розпочалася з володіння синьо-жовтими м’ячем. Поступово наша команда почала бити по воротах, зокрема небезпечною була спроба Богданова, також головою у площину пробив Редушко.

На 30-й хвилині Баршак здорово закинув із глибини, а Богданов реалізував вихід сам на сам із кіпером, відкривши рахунок. До перерви Дмитро не використав ще декілька моментів, а кіпріоти відповіли своїми двома непоганими ударами.

На початку 2-го тайму Денисов заробив пенальті, який реалізував Богданов. Синьо-жовті могли збільшувати свою перевагу, зокрема перевірили кіпера Редушко, Вакулюк, Люсін. У підсумку наша команда перемогла – 2:0, завершивши турнір на третій сходинці в групі.

0
2 коментар до “Не вийшли з групи: збірна України U-17 завершила виступи на Євро”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*