• 21.09.2024 10:50

Легіонерське підсилення для «Динамо»?

21 Тра 2024, 8:30

Кияни можуть повернути деяких своїх легіонерів.

Журналіст Ігор Циганик у своїй авторській програмі «Циганик LIVE» повідомив, що «Динамо» веде перемовини з легіонерами, які мають довготривалі контракти з клубом, але наразі виступають в оренді, після того, як скористалися правилом ФІФА і призупинили свої угоди з українською командою:

Є перемовини, щоби деякі футболісти повернулися з оренди. Я так розумію, що Горбач та Яцик стовідсотково повертаються. Вони тренуватимуться і готуватимуться з «Динамо» до сезону на першому зборі. Це точно.

Крім того, наскільки я розумію, там є певні нюанси з тими футболістами, які мали довгострокові контракти з «Динамо». Це легіонери. Але вони використовували правило ФІФА, що дозволяло припиняти угоду. Наскільки я розумію, зараз йдуть переговори про те, що хтось із легіонерів може таки повернутися до «Динамо». Це цілком можливо, зараз шанси 50 на 50, – заявив Циганик.

За даними «Transfermarkt», «Динамо» має довготривалі контракти з Вітінью (наразі виступає в оренді за « Ред Бул Браґантіну») та Еріком Раміресом (провів сезон у «Атлетіко Насьйональ»). Угоди обох завершуються у червні 2026-го року.

0
Один коментар до “Легіонерське підсилення для «Динамо»?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*