• 20.09.2024 00:39

Новий тренер для «Буковини»: є два варіанти

Чернівецький клуб шукає нового головного тренера.

«Буковина» офіційно звільнила головного тренера команди Андрія Мельничука. Також клуб першої ліги розлучився з першим помічником наставника Сергієм Соловйовим.

Керівництво «Буковини» вирішило припинити співпрацю з Мельничуком через невиразну гру та незадовільні результати команди в останніх домашніх матчах. Виконувачем обов’язків головного тренера чернівецької команди призначено спортивного директора Григорія Чурілова.

Зазначається, що новий тренерський штаб буде призначено після закінчення сезону-2023/24. За інформацією «SportArena», «Буковина» розглядає кандидатуру колишнього наставника «Інгульця» та «Вереса» Сергія Лавріненка.

Тим часом видання «Sport.ua» пише, що головним претендентом на пост наставника чернівецької команди є Сергій Шищенко, який нині виконує обов’язки головного тренера «Полісся». Якщо в Житомирі після закінчення поточного сезону вирішать відмовитися від його послуг, то в «Буковині» будуть готові відразу ж розпочати з ним перемовини. Тим паче, що 2016-го року Шищенко вже очолював «Буковину».

Нагадаємо, що вчора «Буковина» вдома програла одному із аутсайдерів першої ліги «Кременю» – 0:1. Станом на зараз «жовто-чорні» посідають друге місце у групі «вибуття».

0
Один коментар до “Новий тренер для «Буковини»: є два варіанти”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*