• 19.09.2024 19:02

Чи повернувся б Худоб’як до «Карпат»? Є відповідь легенди

39-річний футболіст висловився про львівський клуб.

Колишній капітан «Карпат» Ігор Худоб’як у інтерв’ю «NV.ua» поділився думкою про виступи «зелено-білих» і висловив думку, що значною мірою цей клуб – новий?

Так, відтоді, коли «Карпати» відродилися, то постійно слідкую за їхньою грою, коли є нагода – дивлюся. Дуже добре, що команда йде на першому місці й наступного сезону гратиме в прем’єр-лізі. Також щодо гри: думаю, що можна грати краще, але головне це результат. Думаю, влітку «Карпати» посиляться і будуть показувати кращу гру. Думаю, що клуб новий, тому що є нова база, новий президент, залишилися тільки вболівальники і герб. Вважаю, що на 80% це новий клуб, – сказав Худоб’як.

Також 39-річний футболіст відповів на питання, чи готовий повернутися до «Карпат». Йдеться, мабуть, не про роль футболіста, а вже, мабуть, функціонера:

Не знаю, важко сказати зараз. Думаю, що так, але треба бути до цього готовим. Не можна одразу бігти, коли тобі пропонують працювати в такому клубі, як «Карпати». Треба бути готовим до тієї роботи, яку запропонують. Думаю, що зможе. Усе для цього є, наскільки мені відомо, тому що спілкуюся з хлопцями і людьми, які близькі до клубу. Думаю, що всі можливості у клубу для цього є, – додав Худоб’як.

Нагадаємо, що зараз Худоб’як виступає на Кіпрі, захищаючи кольори однієї з команд тамтешнього нижчого дивізіону.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*