• 20.09.2024 07:27

Борги «Львова» перед футболістами: є нові деталі

10 Тра 2024, 10:43 ,

Львівський клуб йшов на хитрощі, аби до останнього не платити гравцям.

Півзахисник «Епіцентра» Ахмед Алібеков у інтерв’ю «Українському футболу» пригадав період у «Львові» й розповів, як припинили виплачувати заробітну плату:

Керівництво ухвалило рішення про закриття клубу лише в кінці сезону, а спочатку перед нами стояло завдання зберегти прописку в еліті. Пройшли зимові збори, усе було добре. На старті весняної частини сезону обіграли «Минай» (1:0), зіграли внічию з «Кривбасом» (0:0) і програли «Зорі» (1:3). Якісь очки набрали, але згодом зняли головного тренера Алега Дулуба – й усе пішло на перекіс.

Хоча я й не можу сказати, що це провина Анатолія Безсмертного, який прийшов на його місце. Він хороший тренер – і ми ніби й грали непогано. Анатолій Петрович робив усе від себе залежне, аби в команді зберігалась хороша атмосфера, а це було важко. Тоді вже ходили розмови, платити нам зарплатню, чи ні. Коли ж я лише прийшов у команду – все було добре, а з квітня – виплати припинились, – сказав Алібеков.

Також Алібеков зізнався, за скільки місяців йому не заплатили у «Львові». Крім того, хавбек розповів про те, на які хитрощі йшли у львівському клубі, аби все ж не давати футболістам їхні зароблені кошти:

Керівництво ставило умову «виграєте – отримаєте». І все. Ситуація дика. Як можна не платити заробітну платню за результати? Ви ж підписуєте контракти з людьми. Мені заборгували три зарплатні: квітень травень, червень. Судитись я не збирався. Команда розпалась і, можливо, якби усі хлопці збирались подавати до суду – це мало б сенс. А так – ні. Там вийшла цікава ситуація. Аби заявитись у новий клуб потрібно, щоб на попередньому місці роботи до тебе не мали претензій. Я думав, що усі документи з львівської сторони підписані. Однак, ні.

Коли перейшов Епіцентр дізнався, що керівники «Львова» не підписали таку «бумагу», тому в Кам’янці мене просто не могли заявити на вересневий матч проти «Буковини». Керівництво «Львова» тягнуло майже до останнього – і футболісти, які хотіли переходити в інші команди, змушені були підписувати документи за якими «пробачали» їм усі заборгованості. Ось такі хитрощі, – висловився Ахмед.

Нагадаємо, що Алібеков захищав кольори «Львова» під час весняної частини сезону-2022/2023.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*