• 24.10.2024 20:21

Переможний вихід Зінченка у матчі з «Лутоном»

Команда українського оборонця перемогла новачка англійської першості.

«Арсенал» завітав у гості до «Лутона» для матчу чергового туру чемпіонату Англії з футболу. Український захисник лондонців почав поєдинку на лаві запасних, проте з’явився на полі з-під заміни на 64-й хвилині.

Зустріч складалася дуже цікаво. На 20-й хвилині «каноніри» вийшли вперед завдяки голу Мартінелі, але швидко пропустили у відповідь від Ошо. Втім, до перерви підопічні Мікеля Артети зуміли забити завдяки точному удару Жезуша і все ж пішли на перерву з перевагою в рахунку.

Проте на старті 2-го тайму «Арсенал» отримав серйозні проблеми. На 49-й хвилині Адебайо швидко відновив паритет, а вже за 8 хвилин Барклі сенсаційно взагалі вивів «Лутон» уперед. На 60-й хвилині Гаверц відзначився точним ударом і зробив рахунок 3:3, але, звісно, гостям цього було замало.

Надалі «каноніри» зі Зінченком на полі всіляко намагалися вирвати перемогу, і домоглися свого аж на 97-й хвилині. Олександр, до речі, взяв участь у гольовій атаці, віддавши передгольловий пас: українець відпасував на Едеґора, той навісив у карну зону, а Райс розстріляв кіпера головою.

У підсумку, 4:3 – вольова перемога «Арсенала» над «Лутоном».

0
Один коментар до “Переможний вихід Зінченка у матчі з «Лутоном»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*