• 19.09.2024 20:07

На Гармаша не розраховують в Хорватії

15 Лис 2023, 9:00 ,

Досвідчений українець може змінити клубну прописку.

Як повідомляє «Sport.ua», «Осієк» не розраховує на ексхавбека «Динамо» та збірної України Дениса Гармаша. Востаннє в чемпіонаті Хорватії 33-річний Гармаш виходив на поле ще 30-го вересня, потім перебував лише на лаві запасних, а в останній грі проти «Локомотиви» взагалі не потрапив до заявки.

За інформацією джерела, наставник команди Зоран Зекіч не бачить українця в складі. Тренер перейшов на гру в три центральних захисники і в новій побудові в середині поля немає місця для Дениса Гармаша. Крім того, Гармаш переходив до «Осієка» за протекцією тренера Степана Томаша, який був звільнений на початку жовтня. Також пішов у відставку спортивний директор клубу Івіца Кулешевич.

Контракт Гармаша з «Осієком» дійсний до кінця сезону, але клуб хоче позбутися гравця вже взимку. Агенти гравця вже займаються пошуком нової команди. Серед потенційних варіантів клуби з Угорщини, Кіпру, Туреччини, Казахстану та України.

Денис провів за «Осієк» три поєдинки. В складі хорватського клубу виступає ще один український легіонер Олександр Драмбаєв.

0
Один коментар до “На Гармаша не розраховують в Хорватії”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*