• 25.09.2024 09:36

Весела нічия «Карпат» та «Прикарпаття»

Команди зі Львова та Івано-Франківська сильнішого не визначили.

«Карпати» приймали «Прикарпаття» у матчі 12-го туру першої ліги України з футболу.

Старт поєдинку виявився шаленим: вже на 9-й хвилині івано-франківська команда організувала свою контратаку, внаслідок якої забив Хома.

Не встигли гості натішитися, як протягом чотирьох хвилин швидко пропустили два м’ячі: спершу точним ударом у ближній кут рахунок зрівняв Підлепенець, а вже за мить своїм дальнім пострілом «зелено-білих» вивів уперед Сухар.

На 32-й хвилині рахунок знову став рівним: Рябов зіграв рукою у власному штрафному майданчику і привіз пенальті, а Цюцюра цей 11-метровий успішно реалізував та відновив паритет.

У 2-му таймі гості знову несподівано повели рахунку. На 55-й хвилині Хома наважився на потужний удар з-за меж штрафного майданчика, яким застав Кожухаря зненацька – без шансів для голкіпера львівської команди.

Однак «Карпати» знову відповіли миттєво. На 59-й хвилині Підлепенець накрутив суперника і карній зоні й прострілив на дальню стійку, де Демченко, опинившись без опіки, впевнено вколотив м’яч у ворота.

Зрештою, «Карпати» намагалися вирвати перемогу, але реалізувати жоден зі своїх подальших моментів не змогли. Як наслідок, 3:3 – бойова нічия у Львові.

0
Один коментар до “Весела нічия «Карпат» та «Прикарпаття»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*