• 26.10.2024 12:23

«Рух» отримав трансферний бан від ФІФА

18 Вер 2023, 15:23 , ,

Львівський клуб не зможе підписувати новачків.

Львівський «Рух» отримав трансферний бан від ФІФА через свого колишнього футболіста ассану Файє. Ексфутболіст «Руху» Лассана Фає приєднався до «жовто-чорних» у січні 2022-го року. Втім, на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну він самовільно покинув розташування клубу, не зігравши за нього в офіційних матчах.

Згодом Фає розірвав контракт з «Рухом» в односторонньому порядку і звернувся у суд, де просив стягнути з клубу суму компенсації в розмірі 316 тисяч євро та 5% річних і задовольнити інші його вимоги.

Палата з вирішення суперечок футбольного трибуналу ФІФА винесла свій вердикт у цій справі. Зокрема, заяву Ласана Фає було частково задоволено, при цьому суму компенсації було зменшено приблизно у 13 разів – 24 тисяч євро та 5% річних на цю суму. Також на «Рух» наклали трансферний бан. У задоволенні усіх інших вимог палата йому відмовила.

Зазначається, що клуб обов’язково виконає рішення та сплатить на користь Ласана Фає відповідну суму. Водночас у «Руху» залишається можливість стягнути з Ласана Фає договірну штрафну санкцію – 500 тисяч доларів США за розірвання трудового контракту з «Рухом» без поважної причини в односторонньому порядку.

0
Один коментар до “«Рух» отримав трансферний бан від ФІФА”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*