• 24.10.2024 10:27

Віце-президент «Ворскли» розкритикував «Рух»

30 Сер 2023, 10:18 , ,

У полтавському клубі розкритикували позицію львів’ян.

Віце-президент «Ворскли» Олег Лисак висловився про позицію «Руху» щодо одностороннього перенесення матчів для команд, які грають у єврокубках.

Технічний директор львівського клубу Олександр Чабан кілька днів тому звинуватив УПЛ у тому, що вона у своїй роботі сприяє клубам, які грають у єврокубках, а ось до інших команд організації немає жодного стосунку. Ця заява сталася на тлі перенесення матчу «Дніпра-1» із «Рухом» через участь дніпровського клубу в єврокубках.

Згідно з положеннями чинного регламенту змагань, клуб, який бере участь у єврокубках, може попросити УПЛ перенести матч навіть без згоди суперника, це й обурює функціонера «Руху». Натомість «ворсклянин» Лисак вважає, що «Рух» знав про ці норми давно і прийняв їх – він не пропонував їх змінити:

Відверто кажучи, заяви, які звучать від одного з клубів, за деякими пунктами регламенту, викликають подив. Тому що керівництво української прем’єр-ліги ще у квітні розіслало всім клубам лист із проханням внести свої пропозиції до регламенту змагань наступного сезону.

Віце-президент «Ворскли» зазначає, що норми регламенту УПЛ неодноразово обговорювалися представниками клубів.

У травні та червні регламент неодноразово обговорювався як на робочих групах, так і на загальних зборах клубів. Норма про перенесення матчів без згоди також була предметом дискусії. Але виходить так, що один із клубів наплював на регламентні норми і пропонує вносити зміни до регламенту вже за ходом сезону.

Зазначимо, «Ворскла» представляла Україну в 2-му кваліфікаційному раунді Ліги конференцій, але програла 1-му супернику грузинській «Ділі» (2:1 і 1:3).

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*