• 26.10.2024 02:40

«Готовий розглянути пропозицію»: Рябоконь хоче тренувати

18 Сер 2023, 10:10

Досвідчений тренер готовий знову тренувати.

Колишній головний тренер «Десни» Олександр Рябоконь в інтерв’ю «Українському футболу» розповів, що готовий повернутися до тренерської роботи:

Коли надійде якась пропозиція, то буду розмірковувати, а зараз немає сенсу про щось мріяти та будувати плани. Перш за все, я сподівався на повернення до «Десни», зараз я готовий розглянути більш-менш пристойну пропозицію».

Фахівець прокоментував нашу інформацію про те, що він є одним з кандидатів на заміну Віктора Скрипника у полтавській «Ворсклі»:

Багато кого розглядають. У чомусь я в курсі, у чомусь – ні. Поживемо-побачимо. Одне можу вам сказати точно: «Ворскла» зі мною не контактувала.

Також Рябоконь заявив, що готовий наразі очолювати тільки команду з України:

Були розмови з агентами щодо зарубіжних клубів, але такі варіанти я навіть не розглядаю. Я себе бачу зараз тільки в Україні. Найближчим часом я за кордон не поїду. Скажу тільки, що це не чемпіонати топ-п’ятірки. Чи можу погодитися працювати у першій лізі? Я готовий до будь-якого амбітного проєкту.

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни РФ проти України Рябоконь вступив до територіальної оборони та нині нести службу у лавах ЗСУ.

0
Один коментар до “«Готовий розглянути пропозицію»: Рябоконь хоче тренувати”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*