• 21.09.2024 07:42

«Динамо» поверне данського футболіста?

25-річний футболіст незадоволений своїм становищем у Нідерландах.

Не так давно півзахисник «Динамо» Мікель Дуелунд, який виступає на правах оренди за «НЕК» Неймеґен, в інтерв’ю ресурсу «BT» висловив бажання залишити нідерландський колектив через своє становище у команді.

Сезон почався відмінно, але через різні обставини багато що змінилося. Тепер я хочу отримувати більше ігрового часу. Я хочу піти звідси і отримати новий виклик. Я міг би перейти в данську суперлігу, але поки не знаю, що станеться. Я просто відчуваю, що мені потрібний новий виклик. У будь-якому разі інтерес є, – сказав Дуелунд.

У клубі з Нідерландів оперативно відреагував на заяву 25-річного футболіста. Технічний директор «НЕКа» Карлос Алберс зазначив у коментарі «Tipsbladet», що його клуб готовий розлучитися із Дуелундом дочасно і вже почав опрацьовувати реалізацію цього варіанту разом з «Динамо».

Це триває якийсь час. Йдеться про те, які перспективи у Мікеля тут. Минулого року він відіграв 874 хвилини, особливо у другій половині сезону грав мало. Тепер йому довелося задовольнятися виходами на заміну в останні місяці. Орендований футболіст зазвичай приїжджає грати, тому питання з його боку досить логічне. Ми розуміємося на ситуації, і якщо з’явиться щось конкретне, ви про це дізнаєтесь. Ми готові слухати пропозиції та працювати разом із київським «Динамо», – сказав Алберс.

Хай там як, навіть у разі дочасного припинення оренди Дуелунд навряд чи повернеться до «Динамо». Сам Мікель не так давно говорив, що війна в Україні унеможливила його повернення до столичної команди, тому киянам просто доведеться шукати данцю новий клуб.

0
2 коментар до “«Динамо» поверне данського футболіста?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*