• 20.09.2024 10:20

«Гармаш в атаці – це вже не смішно»: думка Хацкевіча про нинішнє «Динамо»

15 Вер 2022, 11:15 , ,

Білоруський фахівець поділився враженнями від гри киян.

Колишній головний тренер «Динамо» Аляксандр Хацкевіч в інтерв’ю порталу «Fanday.net» висловив думку про столичну команду напередодні зустрічі киян із кіпрським «АЕКом» з Ларнаки.

Так, важко, п’ять ігор поспіль програли. Але матч із «Львовом» показав, що коли надійно грають в обороні, то в атаці з’являються моменти, які треба реалізовувати. Але без забивного форварда це важко. Дві-три людини не можуть тягнути, уся команда має працювати на результат. Якщо Денис Гармаш п’ятий рік в атаці, то це, насправді, вже не смішно, – висловився білорус.

Також Хацкевіч відзначив, що в нинішньому «Динамо» величезну роль відіграє індивідуальна майстерність. На його думку, потрібно якомога частіше доставляти м’яч до лідерів команди – хавбеків Віктора Циганкова та Віталія Буяльського.

Якщо ми подивимося на останні ігри, в яких «Динамо» забивало, то там брало участь в атаці два футболісти. Усе вирішувала індивідуальна майстерність Буяльського і завершення Циганковим. Тому тактика має бути такою – доставити м’яч цим двом футболістам, – додав Хацкевіч.

Нагадаємо, що вже сьогодні, 15-го вересня, «Динамо» зіграє з «АЕКом» у матчі Ліги Європи. Перед поєдинком стало відомо, що київський команді не зможе допомогти ще один виконавець – півзахисник Володимир Шепелєв.

0
Один коментар до “«Гармаш в атаці – це вже не смішно»: думка Хацкевіча про нинішнє «Динамо»”
  1. Хочеться бачити перемогу і не важливо хто заб’є!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*