• 20.09.2024 00:47

Стадіон «Авангард» у Рівному вже готовий

Захисник «Вереса» Роман Гагун поділився враженнями від відвідин рівненської арени «Авангард»

На оновленому стадіоні рівненська команда мала би приймати «Рух» у матчі 5-го туру (базова дата – субота, 1-го жовтня, точні терміни гри визначать пізніше).

«Так, я вже відвідав оновлений стадіон «Авангард», – зізнався Гагун. – Там чудова аура. Прикро, що наразі гратимемо без уболівальників, у нас прекрасні фанати. Вони нам дають позитивні емоції, за це їм вдячність. Ми всі хочемо грати вдома. Вдома, як відомо, і стіни допомагають. «Верес» віддаватиме все заради перемоги».

Рівненсько-львівське футбольне протистояння обіцяє стати принциповим одразу з декількох причин. По-перше, перед початком сезону президент «Руху» Григорій Козловський дозволив собі доволі їдкі та різкі висловлювання на адресу рівненського клубу: по-друге, це буде 1-ша історична гра на «Авангарді» після тривалої перерви; по-третє, особисто для Гагуна є чималий принцип, адже він свого часу виступав за «Рух», але згодом «жовто-чорні» відмовилися від його послуг.

Роман також прокоментував попередній переможний поєдинок «Вереса» проти «Кривбаса» (1:0):

«Головне – показати характер, єдність нашої команди. Ми вийшли на поле – як одне ціле. І досягнули перемоги у важкому матчі. У 2-ому таймі впіймали наш футбол. Нам вдавався пресинг, мали чудову нагоду забити практично в порожні ворота, але захисник «Кривбаса» заблокував удар. Хороша гра з нашого боку».

5
Один коментар до “Стадіон «Авангард» у Рівному вже готовий”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*