• 21.09.2024 17:37

Непоступливий “Атлетіко”, результативна “Барселона”

Після перемоги над “Уескою” (2:0) мадридський “Атлетіко” продовжує лідирувати

Підопічні Дієґо Сімеоне потрохи повертають свою стабільність. “Матрацники” здобули перемогу в 2-му матчі поспіль, обігравши в рідних стінах “Уеску”. Свій шлях до перемоги “Атлетіко” розпочало наприкінці 1-го тайму, коли Корреа відзначився з передачі Льоренте.

Під завісу матчу Маркос відзначився ще одним асистом, допомігши забити Караско. У підсумку, 2:0 – “Атлетіко” відриваєтсья від “Реала” на 3 очки та продовжує лідирувати в прімері.

Крім мадридських команд за чемпіонство змагається і “Барселона”, яка вдома здолала “Гетафе” (5:2). “Синьо-гранатові” розписалися у воротах суперників аж 5 разів, пропустивши при цьому двічі. У 1-му таймі відбулося відразу 2 автогола, причому у виконанні обох колективів. Така невдача спіткала Ленґле і Чаклу, які відзначилися не в ті ворота, що потрібно. А ще до перерви дубль до свого активу записав Месі.

У 2-ій половині гості відквитали 1 м’яч, з пенальті забив Унал. Однак “Барселона” не дала себе наздогнати, Араухо і Ґрізман своїми голами остаточно вбили інтригу, тож 5:2 – каталонці все ще в чемпіонських перегонах.

Усі результати 31-го туру прімери:

Турнірна таблиця:

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*