• 22.09.2024 01:47

Красніков розповів, хто зараз фінансує “Металіст”

Виходить, одіозний олігарх все-таки має відношення до харківського клубу.

Віце-президент “Металіста” Євген Красніков розповів у інтерв’ю офіційному сайту “жовто-синіх” про став справ у харківському клубі. Зокрема, функціонер відреагував на інформацію журналіста Ігоря Циганика, що президент колективу Олександр Ярославський на сьогоднішній день не має відношення до проекту.

“Команда знаходиться в Туреччині, проходить збори, грає товариські матчі та готується до виступу у Прем’єр-Лізі. З першого дня частина працівників клубу, які не евакуювалися, знаходяться на території клубу – їм надано безпечне місце у разі артобстрілів, проживання, харчування та всі необхідні побутові умови. Єдиний підрозділ клубу, який зараз не працює – це дитячо-юнацька футбольна Академія “Металіст”. Але це пов’язано з тим, що Харків зазнає артилерійського та ракетного обстрілу.

Щодо висловлювання Ігоря Циганика, то я справді залишився у Харкові та несу повну відповідальність за футбольний клуб “Металіст”. Спочатку, а саме 24 -голютого, нами було прийнято рішення передати мені управління клубом на час бойових дій на території України. Але не фінансування. Я говорив раніше і повторю зараз. Олександрія Ярославський повністю фінансує футбольний клуб “Металіст”. Жодних додаткових джерел фінансування ніколи не було і немає”, – розповів Красніков.

5
Один коментар до “Красніков розповів, хто зараз фінансує “Металіст””

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*